Bu haber kez okundu.

3 Aylık Asayiş Bilançosunda 103 Kişiden 48'i Tutuklandı
banner229

Asayiş uygulamalarında gözaltına alınan 103 kişiden 48'i tutuklandı, kayıp 64 kişi bulundu Siirt'te, ayrı suçlardan gözaltına alınan 103 kişiden 48'inin tutuklandığı, kayıp 64 kişinin ise bulunduğu bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, Aralık 2016-28 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, 9 ev, 14 iş yeri, bir kablo hırsızlığının da bulunduğu 25 hırsızlık olayının aydınlatıldığı belirtilerek, bu hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen ve gözaltına alınan 46 zanlıdan, 15'nin tutuklandığı kaydedildi. Öte yandan aranan 57 kişinin yakalndığı, bu şahıslardan 33'ünün tutuklandığı ifade edilen açıklamada, önceki yıllarda kaybolan 64 kişinin bulunduğu ve kayıp 12 kişinin bulunmasına yönelik çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.