Bu haber kez okundu.

ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI, VALİ MUSTAFA TUTULMAZ’I ZİYARET ETTİ
banner229
Siirt, Kurtalan, Pervari ve Eruh Ziraat Odası Başkanları, Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.
Siirt Ziraat Odası Başkanı Gündüz Tanık, Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat, Pervari Ziraat Oda Başkanı İzzettin Diken ve Eruh Ziraat Başkanı Metin Sayın ile birlikte Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Mustafa Tutulmaz, İlimizin sosyo-ekonomik kalkınmasında, Tarım ve Hayvancılığın lokomotif sektör olduğunu belirtti.
Vali Tutulmaz, Tarım kenti İlimizin sahip olduğu tarımsal ve hayvansal potansiyeli ekonomiye kazandırmak için, başta Tarım Bakanlığımız olmak üzere, Valiliğimizce üreticilerimize, çiftçilerimize önemli desteklerin sağlandığını ve halen Avrupa Birliği, İfad, Dika ve Gap eylem planı çerçevesinde değişik kırsal kalkınma projeleri ile çiftçilerimize desteklerin devam ettiğini sözlerine ekledi.
Ziraat Odasının faaliyetleri ve çiftçilerin sorunları hakkında Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgiler veren Siirt Ziraat Odası Başkanı Gündüz Tanık ise, Odaların sorun ve taleplerini Vali Tutulmaz’a ileterek, bu yıl tarımsal ürün sezonunun iyi geçtiğini, Siirt il genelinde tarımın gelişmesi için kamu kurumları ve diğer sivil Toplum örgütleri ile işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.