Bu haber kez okundu.

Zeynep Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Hasta Ziyaretinde
banner229

Zeynep Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Bölümü öğrencileri ‘’Meslek Liseleri Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor’’ Projesi Kapsamında Özel Asema Hospital’da hasta ziyaretinde bulundular.

Hastane Yönetiminin katkıları ile bölüm öğrencileri ve öğretmenler yatarak tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Zeynep Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Ufuk Yüksekli,hasta ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Meslek Liseleri Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor’’ projesi kapsamında Özel Asema Hospital’da hasta ziyaretinde bulunduklarını,hastalara kalplerimizin onlarla olduğunu göstermek biraz olsa hastalıklarının acılarını unutturmak bizleri de mutlu ettiğini söyledi.

Yüksekli, Hasta bakımı bölümü öğrencilerinin hastane ortamını yakından görüp hastalarla birebir iletişim kurma fırsatı da yakaladığını belirterek, bu güzel etkinliğe vesile olan Özel Asema Hospital yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti..

Özel Asema Hospital Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Fırat Eğitim alanında öğrencilerle yakından ilgilenen ve projelerinde hep insanlara yardım eli uzatan Zeynep Hatun Meslek lisesi öğretmenleri Burak Bingöl, Ufuk Yüksekli, Ayşe Kök,Sevda Yiğit Leyla Yürek,Buket Kısaca, Emre Kaçar, Tuğba Yiğit, ve okul müdürlerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖZGE DEMİR 6 yıl önce

İNSAN ELİNE ULAŞAN, YARDIMA KOŞAN, ÜZÜNTÜYÜ PAYLAŞAN BÜTÜN YÜREKLİ İNSANLARA SELAM OLSUN. EMEĞİNİZE SAĞLIK İYİ Kİ İYİ İNSANLAR VAR. YABANCI BİR ÖĞRETMEN OLARAK SİİRTTE ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILIYOR TEBRİK EDERİM.