Bu haber kez okundu.

“ZEKÂ VE STRATEJİ DERNEĞİ” BAŞKANI DANIŞ, ON BİN KİTAP BAĞIŞLADI
banner229
İstanbul’da faaliyet gösteren ‘Zekâ ve Strateji Derneği’ Başkanı hemşerimiz Avukat Veysel Danış, dernek olarak düzenledikleri kitap bağış kampanyasında topladıkları on bin kitabı Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile okullara dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışladı.
Kitaplar, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda düzenlenen ve Vali Mustafa Tutulmazın da katıldığı bir törenle kurumlara teslim edildi. Törende konuşan Vali Tutulmaz, Dernek Başkanı Av. Veysel Danış'a ve emeği geçen diğer yetkililere teşekkür ederek,”Tüm Sivil Toplum kuruluşlarına örnek teşkil eden ve duyarlı bireylerin topluma faydalı hizmetler sunma açısından çok önemli bir hizmet olarak görüyoruz. Bu yıl ilimizde ikinci kez açılan kitap fuarında önemli bir farkındalık oluşturulduğunu hep birlikte yaşadık.
İlimizin eğitim ve kültür gelişimine katkı sağladığını düşünüyoruz. Bundan sonra da eğitim ve kültür projelerine her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.” diye konuştu.
 Öğrencilere de hitap eden vali Tutulmaz, Kitap alacak öğrencilerin mutlaka aldıkları kitapları okumalarını ve diğer arkadaşları ile değiştirmelerini istedi.
Dernek Başkanı Av. Veysel Danışta yaptığı konuşmada memleketine olan vefa borcunu bu ve benzeri çalışmalarla ödemeye çalıştığını belirterek, bundan sonrada benzer etkinlikler düzenleyeceklerini ve bu çalışmalarda kendilerine destek veren dernek üyeleri ile kitap bağışçılarına teşekkür etti.
Vali Tutulmaz, Av. Danışa bir teşekkür belgesi de takdim etti. Törende daha sonra Vali Tutulmaz, Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu öğrencilere kitap dağıttılar.
On bin kitap daha sonra kurulacak bir komisyon tarafından tasnif edilerek il Halk Kütüphanesine ve okullara dağıtılacak ayrıca bir okulda Av. Danışın babası Muhdi Danış adına bir kütüphane kurulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.