Bu haber kez okundu.

Zabıta Ekipleri, Toplu Taşıma Araçlarını Denetledi
banner229

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetim Ekipleri, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yaşandığı bu günlerde, vatandaşların daha rahat ve konforlu bir şekilde ulaşım hizmetlerinden yararlanabilmesi için şehir içinde faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarında klima denetimi yaptı.

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Siirt’te, Belediye Başkanı Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın talimatı üzerine Siirt Belediyesi Zabıta Ekipleri, denetleme çalışmalarına hız verdi.

Vatandaşların daha rahat ve konforlu bir şekilde ulaşım hizmetlerinden yararlanabilmesi için harekete geçen ekipler, toplu taşıma araçlarının klimalarını tek tek kontrol etti. Kliması olmayan yada klimasını çalıştırmayan araç sahiplerine uyarılarda bulundular.

Konu ile ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürlüğü "Kapasitesinden fazla yolcu alan veya zamanında hareket etmeyen araçlarla ilgili uyarılarımızı yapıyoruz. Uyarılara rağmen, kurallara uyulmaması halinde cezai işlem uyguluyoruz.

Halkımızın huzuruna, sağlığına ve güvenliğine engel teşkil edebilecek her durumu kontrol altında tutmak adına çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimiz, toplu taşıma araçlarına yaptıkları denetimlerle vatandaşlarımıza verilen hizmet kalitesinin arttırılması ve standardın yakalanması adına zaman zaman çalışmalarını sürdürecek.

Vatandaşlarımızdan gelen şikâyetleri seri bir şekilde değerlendiriyoruz. Bu uygulamaların düzenli bir şekilde devam etmesi için denetimlerimiz sürekli olacak” ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zahit guvenc 6 yıl önce

Eger gercekten denetim yapiyorsaniz unv hattinda calisan minibuslerde denetim yapin 12 km ne klima var bazen kapasitenin iki kati kadsr adam bindiriyorlar ve saatleri yok ne zaman hinca hinc dolarsa

Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Toplu taşıma araçlarının zırt pırt yolun ortasında durup, trafiği kilitlemelerini engelleseniz çok iyi olacak. Trafik polisleri de küçücük şehir içinde bir kaç tur atsınlar da hatalı parkları, kırmızı ışık ihlallerini, yolun ortasına park edenleri, kaldırımdan kaldırama bebek arabalarının geçişini engelleyen araçlara bir müdahale etseler çok iyi olacak.

Avatar
mesut 6 yıl önce

zabıtalar denetlemiş ama boş araçları denetlemış gerçektende adamlar klima çaliştırmıyorlar bilgılerinıze.

Avatar
KOÇER HASSO 6 yıl önce

Ya gerçekten denetim yapılmışmı yapılmış görüntüsü verilmişmi çoğu dolmuşta klima yok yada çalıştırılmıyor üstelik yolcu tıka basa olarak seferler yapılıyor cidd