Bu haber kez okundu.

 ZABITA EKİPLERİ KURTALAN'DA FIRINLARI DENETLEDİ
banner229
Kurtalan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin fırınlardaki denetimlerinde gerekli koşulları yerine getirmeyen işletme sahiplerine uyarılarda bulunuldu.
Zabıta Müdürü Emin Akşam, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla düzenlenen denetim ve kontroller çerçevesinde gerekli şartları yerine getirmeyen işletmecilere uyarılarda bulunulduğunu bildirdi.
Akşam, fırınların genel denetiminde ekmek üretiminde gramaj kontrolünün yanı sıra iş yerinin genel temizliği ve çalışma ortamlarının hijyen yönünden incelendiği, ürünlerin saklanma koşullarına bakıldığını ifade ederek, şunları kaydetti: "Denetimlerde yaptığımız uyarılara dikkat edilip edilmediğini ise bir sonraki kontrolümüzde inceleyip gerekirse cezai işlem uygulayacağız.
Denetimlerimizde ekmekler kalite yönünden de inceleniyor. Ürünlerin iyi pişirilip pişirilmediği yönündeki kontrollerimizi de yapıyoruz. Denetim yaparken iş yerlerimize de aynı zamanda rehberlik etmiş oluyoruz.
Halkımızın iş yerlerinin düzenli bir şekilde denetlendiğini bilmeleri de gerekiyor. Bu sayede vatandaşlarımız fırınlardan güvenle ekmeğini alıp üretim merkezlerinin temiz ve hijyenik olduğunu da öğreniyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.