Bu haber kez okundu.

Yollar Köstebek Yuvasına Döndü
banner229
Kar ve yağmur yağışından sonrası adeta köstebek yuvasına dönen yolların yapılamaması halkın tepkisine neden oldu. İlimizde kar ve yağmur yağışından sonrası yollar adeta köstebek yuvasına döndü. Özellikle kentin en işlek caddelerinde oluşan çukurlar, sürücülere zor anlar yaşatıyor.
Vatandaşlar ise cadde ve sokaklarda oluşan çukurların yapılmamasına tepki göstererek, Sürücülerin çukurlara girmemek için adeta direksiyonda cambazlık yapar hale geldiğini ifade ediyorlar.
Cadde ve ara sokaklarda kışın köstebek yuvasına dönen ve bozulan yolların biran önce yapılmasını isteyen vatandaşlar, “Her yıl yağışlardan sonra ara sokak ve caddelerde çukurlar oluşmaktadır. Bu çukurlar nedeniyle araçlarımız zarar görmektedir.
Görüntü olaraktan rahatsızlık duyuyoruz. Zaman zaman kaldırımda yürüdüğümüzde araçlar geçince çukurlarda biriken sular üzerimize sıçrıyor. Bu bize reva görülüyor. Gerek karayolları olsun, gerek belediye yetkilileri bir an önce önlem almasını istiyoruz.” dediler.
Yolcu taşımacılığını yapan şoförler ise "Kar ve yağmur yağışlarından sonra yol güzergâhında çok derin çukurlar oluşmuş, su birikintisi ile dolan bu çukurları bazen fark etmeyerek geçtiğimizde çukurlar araçlarımıza zarar veriyor.
Bu arada Pervari karayolunun da köstebek yuvasına döndüğünü belirten sürücüler,karayollarının köstebek yuvasına dönen yolun bir an önce yapılmasını istediler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtYollarKöstebek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.