Bu haber kez okundu.

Yol ve Taziye Evleri Yapım Çalışmalarında Denetim
banner229

 Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan’dan Yol ve Taziye Evleri Yapım Çalışmalarında Denetim

denetim (1)Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan belediye bünyesinde yapımı devam eden yol ve taziye evleri yapım çalışmalarında denetimlerde bulundu.

Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, beraberinde meclis üyeleri, birim amirleri ve mahalle muhtarları ile birlikte Fen işleri müdürlüğü  bünyesinde Alan mahallesinde  devam eden  yeni yol yapım çalışmasının yanı sıra Sakarya ve  Ülkü mahallerinde  devam eden  taziye evi yapım çalışmalarında  denetimlerde  bulundu.

İlk olarak alan mahallesinde bulunan ve 20 yıldır araç ulaşımının sağlanmadığı
1633’nolu sokakta yapımına başlanılan 5 metre genişliğinde ve 180 metre uzunluğunda ki  yeni  yol yapım çalışmalarında  denetim (6)denetimlerde  bulunan  Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan ve beraberindekiler  yapılan çalışmalar hakkında  bilgi  aldı.

Daha sonra Sakarya ve Ülkü mahallelerinde yapımı devam eden taziye evlerinde denetimlerde bulunan Eş Başkanı Tuncer Bakırhan ve beraberindekiler ülkü mahallesinde bulunan bir çayevinde mahalle muhtarları ve yurttaşlar ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.