Bu haber kez okundu.

YOL ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
banner229
Siirt Belediye Başkanlığı bünyesinde yürütülen yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları kapsamında kentte bulunan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kent merkezinde devam eden yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları kapsamında başlatılan 55 bin ton asfaltlama çalışmaları aralıksız olarak devam ederken, çalışmalar kapsamında Barış mahallesinde bulunan 1328, 1326 ve 1339 no’lu sokakların yanı sıra Mehmet Sincar Halkevi çevresinde bulunan caddelerde ve Kooperatif mahallesinde bulunan 1875,9 ve 1875,5 sokaklarında çalışmalar tamamlandı.
Çalışmamalar kapsamında Afetevler Mahallesinde bulunan Nevbahar, Yaşam Kent ve Afet küme evlerinde bulunan yollarda önceki gün başlatılan asfaltlama çalışmalarının da tamamlandığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeAsfalt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert 9 yıl önce

memleketin içinde düzgün yol yok, asfaltlama çalışması yapılıyormuş. ülkü camisinin önündeki caddeden , ensar camisinden polis lojmanlarına doğru giden yolda, alyans düğün salonundan ileriye giden yollarda hergün yüzlerce araç geçiyor ve yollar berbat durumda ama belediye göz boyama olarak oy aldığı yerlerin asfaltını yapıyor.