Bu haber kez okundu.

YÖK Genel Kurulundan Tıp Fakültesi İçin Olumlu Karar Çıktı
banner229

Siirt Üniversitesi (SİÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, üniversitelerinde tıp fakültesi kurulması kararının Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) genel kurul toplantısında kabul edildiğini bildirdi.
SİÜ Kezer yerleşkesi sosyal tesis toplantı salonunda basın mensuplarıyla düzenlenen toplantıda alınan karar ile ilgili açıklamada bulunan Erman, tıp fakültesinin Siirt’te kurulması kararını memnuniyetle karşıladıklarını, Siirt ekonomisine katkı sağlayacağını ve eğitim-öğretimde çıta yükselteceklerini dile getirdi.
Rektör Erman, “İlimizde tıp fakültesi kurulması eğitim- öğretime başlanılması ile ilgili işlemlerin çok uzun sürmeyeceğini tahmin ediyorum.

Bakanlar kurulunun onaydan geçmesiyle memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, emeği geçen Valimiz Ali Fuat Atik’e,AK Parti Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay'a ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’na teşekkür ederiz..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.