Bu haber kez okundu.

Yoğurt Siparişlerine Yetişemiyorlar
banner229

Ramazan ayında yoğurt siparişlerini yetiştiremediklerini belirten esnaflar sipariş almaya başladıklarını belirttiler.

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayında yoğurt tüketiminin arttığını belirten satıcılar, köy yoğurdu satan esnaflar satışların arttığını, Siirtli vatandaşların özellikle köy yoğurtlarına büyük ilgi gösterdiklerini açıkladılar.

Ramazan ayında yoğurt tüketiminin artması ile köylerden gelen yoğurtları iş yerlerinde satan esnaflar, “Ramazandan önce köy yoğurtlarını daha çok lokantalara satar idik.

Ramazan ayında lokantaların kapalı olmasından ötürü yoğurtlarımız ellerimizde kaldı. Ramazan ayının ilk haftasında satışlar çok durgun idi ancak ikinci haftasında bir anda arttı ve şuan gelen vatandaşlarımıza gün veriyoruz. Bugün gelin yoğurdunuzu alın diyoruz. Burada hem bizler daha sonra köylülerimiz kazanıyor. Umut ediyoruz ki bu ilginin ramazan ayından sonrada devam etmesidir” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.