Bu haber kez okundu.

Yılmaz, 2015 Genel Seçimlerinde Bende Aday Adayıyım
banner229

 Yurtkur Diyarbakır Bölge Müdürlüğü görevini sürdüren ve aynı zamanda Diyarbakır Siirtliler Dernek Başkan Yardımcılığı yapan hemşehrimiz Metin Yılmaz, 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti'den Siirt Milletvekili Aday Adayı olacağı öğrenildi.


Yılmaz, YSK'nın belirlediği takvim gereği Şubat ayında bürokrasideki görevinden istifa ederek seçim çalışmalarına aktif bir şekilde başlayacağını bildirdi.

 

Anahtar Kelimeler:
SiirtAk PartiAday Adayı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ORHAN BALTACI 9 yıl önce

Diyarbakır Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü ve kısa adı DİSİDER olan Diyarbakır Siirtliler Derneğinin Başkan Yardımcısı olan Metin YILMAZ şahsiyeti , çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile AK PARTİNİN ağırlığını ve varlığını çok iyi taşıyabileceğini düşünüyorum.Sosyal,siyasal ve ekonomik sorunlara hakkıyla çözüm getirebileceğini gerçekleştirmiş olduğu bir çok projesinde görmüş bulunmaktayım. Ayrıca Siirt'e olan sevdasından ve Siirt Halkına geceli gündüzlü hizmet etmek için olağanüstü gayret sarfedeceğinden zerre kadar şüphem bulunmamaktadır. Siirt Halkı ve AK PARTİ için en doğru tercih olduğunu düşünüyorum. Çünkü Siirt artık kabuğundan çıkmalıdır, hak ettiği yerlere gelmelidir. Bunun için METİN YILMAZ'ın Milletvekilliği makamını fazlasıyla hakettiğine inanıyorum.Başarılar diliyorum yolunuz açık olsun.

Avatar
Celal SAYDAM 9 yıl önce

ali altunel karalama yaparak kime hizmet etme peşindesin. metin yılmazı tanımadığın çok açık ve net. metin yılmaz çok güzel bir konumda olmasına rağmen siirte hizmet için bu yola başvurmuş biridir. metin yılmaz siirte hizmet için bırak geçici olarak istifa etmeyi gerekirse kalıcı olarak görevinden istifa edecek şahsiyete sahiptir. şuna emin ol ki metin yılmazı sevenler senin hayalinin alamayacağı kadar çoktur.meyve veren ağaç taşlanır bu bir gerçek.

Avatar
BURHAN BAŞTACI 9 yıl önce

milletvekili kimliği ile ülkemize önemli hizmetler vereceğinizi düşünüyorum ve tüm kalbimle sizi destekliyorum

Avatar
Siirtli Enes 9 yıl önce

siirtten diyarbakıra giden bütün öğrencilere sonsuz ilgi ve alakasını esirgemeyen ve ayrım yapmadan hepimize yardımcı olan kıymetli hemşehrimiz metin yılmaza canı gönülden teşekkür eder milletvekilliği adaylığı yolunda başarılar dilerim. bu görevi layikiyle yerine getireceğine inanıyor ve yolu açık olsun diyorum.

Avatar
NERGİZ ACAR 9 yıl önce

adam gi̇bi̇ adam meti̇n yılmaz seninle beraberiz sonuna kadar

Avatar
özcan çalık 9 yıl önce

metin kardeşim sana vekillik yakışır ankarada siirti çok iyi temsil edebileceğini düşünüyorum.

Avatar
A.KADİR YILMAZ 9 yıl önce

metin arkrdaşimin aday adayi olmasina sevindim metin bey için hayirlisi neyse o olsun batmandan kadir okul arkadaşı başarılarının devam etmesi dileğiyle

Avatar
BURHAN ERDOĞAN 9 yıl önce

biz her zaman sizin yanındayız başarılarınızın devamını dileriz