Bu haber kez okundu.

Yeni KHK'da İlimizden 7 Polis, 5 Öğretmen ,1 Doktor ve 1 İcra Müdürü Göreve İade Edildi
banner229

Resmi Gazete’de yayımlanan 697 sayılı KHK ile 2 bin 217 kişi görevine iade edildi. Yayımlanan son KHK ile 262 kişi de görevlerinden ihraç edildi.

Yeni KHK'da İlimizden 7 Polis, 5 Öğretmen ,1 Doktor, 1 İcra Müdürü,  3 Başçavuş ve 1 uzman çavuş göreve İade Edildi

Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında bazı tedbirler alınmasına ilişkin 697 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan 697 sayılı KHK ile, Diyanet İşleri Başkanlığından 19, Adalet Bakanlığı ve bağlı kuruluşlardan 79, İçişleri Bakanlığından 13, Emniyet Genel Müdürlüğünden 458, Jandarma Genel Komutanlığından 99, Milli Eğitim Bakanlığından 544, Milli Savunma Bakanlığından 4, Kara Kuvvetleri Komutanlığından 81, Deniz Kuvvetleri Komutanlığından 20, Hava Kuvvetleri Komutanlığından 22 olmak üzere toplamda 2 bin 217 kişi görevine iade edildi.

697 sayılı KHK’ye göre; Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 106, YÖK’ten 60’ı akademik ve 19’u idari personel, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan 28 rütbeli asker ve 2 sivil memur ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndan 16 rütbeli asker ve 2 sivil memur, PTT’den 8, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 8, Sağlık Bakanlığı’ndan 6, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden 3, TRT’den 1,  Maliye Bakanlığı’ndan 1, Kamu İhale Kurumu’ndan 1, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden 1 kişi ihraç edildi

ilimizden göreve İade edilenler

Emniyet Genel Müdürlüğü

Kerim Kocabey

Adem Kahya

Şeyhmuz İnan

Ahmet Erdemir

Arif Dağdelen

Bahtiyar Odabaş

Yusuf Sarıaltun

Milli Eğitim Müdürlüğü

Esma Yanıç Öğretmen

Eymen Erden Çetin Öğretmen

Huri Aycan Artuğ Öğretmen

Tarık Akıncı Öğretmen

Yunus Emre Atasoy Öğretmen

Sağlık Bakanlığı

Batuhan Güneş Uzman Tabip

Adalet Bakanlığı

Abdulkadir Akça İcra Müdürü

Jandarma Genel Komutanlığı

İlhan Yıldırım İl Jandarma Alay Komutanlığı Bşçvş

Özkan Şahin İl Jandarma Alay Komutanlığı Bşçvş

Halis Açıkgöz İl Jandarma Alay Komutanlığı Bşçvş

Fatih Yeniyapan Uzman Çvş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.