Bu haber kez okundu.

Yeni Hız Kesici Kasisler Takılıyor
banner229

Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri 2018-2019 öğretim yılı münasebetiyle okul önlerinde başlattığı kasis çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İl genelinde yapımı tamamlanan yollara araçlar için hız düşürücü yeni kasisler monte edilmeye başlandı.

Araçların hızlı bir şekilde geçmesini engellemek için kurulan kasisler, vatandaşları memnun etti.

Yaya ve araç trafiğini rahatlatmayı hedefleyen Siirt Belediyesi, cadde ve sokaklardaki kauçuktan yapılı reflektörlü hız kesici kasis sayısını arttırdı.

Mahalle aralarında ve yaya geçidine yakın yerlere monte edilen kasislerin, cadde üzerinde bulunan hane sakinleri ve özellikle çocukların güvenliği için büyük önem taşıdığı kaydedildi.

Hız düşürücü kauçuk kasisleri dikkate alan sürücülerin, hızlarını düşürerek güzergahlarına devam ettiği ifade edildi.

Yaya ve araç trafiğini düzene koymaya yönelik işlem gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın, hız kesici kasisleri okulların yoğunlukta bulunduğu cadde ve sokaklara kaydırmak suretiyle çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Geceleri de aydınlanan hız kesicilerden sürücülerin de memnun olduğu görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.