Bu haber kez okundu.

Yeni Durak Yapım Çalışmaları Başladı
banner229
Siirt belediyesi bünyesinde kentteki toplu taşama araçlarının duraklar dışında cadde ve sokaklarda gelişi güzel yolcu indirip bindirilmesi nedeniyle trafikte yaşanan aksaklıkları gidermek ve şehir içi ulaşımda yurttaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında durak yapım çalışmalarına başlanıldı.
Siirt belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde son zamanlarda kentte toplu taşıma hizmetti veren araçların durak yetersizliğinin yanı sıra var olan duraklar haricinde gelişi güzel yolcu indirip bindirilme nedeniyle cadde ve sokaklarda yaşanan araç trafiğinin önüne geçmek ve şehir içi ulaşımda yurttaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek amacıyla başlatılan durak yapım çalışmaları başladı.
Çalışmalar kapsamında Destek Hizmetleri müdürlüğüne bağlı Ulaştırma amirliği tarafından yurttaşlar ve toplu taşıma araç sahiplerinin görüşleri ve talepleri alınarak kent genelinde 35 yeni durak noktası belirlendi.
Çalışma kapsamında yeni mahallede bulunan ANDERA iş merkezi köşesi, KYK Kız Yurdu önü, Berroce Sitesi, Affet Evler mahallesi, Belediye hizmet binası önü, 4 Yol kasabı ve Üniversite 2 olmak 8 yeni durak yapımı tamamlanarak yurttaşların hizmetine sunulurken, 27 noktada daha durak yapımlarının önümüzdeki günlerde başlanarak en kısa sürede yurttaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeDurak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.