Bu haber kez okundu.

YENİ ÇEHRESİ İLE ÜÇ ÇEŞME KULLANIMA AÇILDI
banner229
Baykan ilçemiz ile Veysel Karani beldesi arasında tarihi İpek yolu üzerinde yıllardır yolcuların uğrak yeri haline gelmiş olan ve üç çeşme adı ile bilinen çeşme yeni çehresine kavuştu.
Baykan Kaymakamlığı tarafından Ahlat taşından ve Selçuklu mimarisine uygun olarak dizayn edilen Üç Çeşme kullanıma açıldı.
BAYKAN KAYMAKAMI MEHMET KOCABEY KORE GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, İlçede yaşayan Kore gazisi Mehmet Bilecen’i ziyaret etti. Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey ; İlçeye bağlı Karakaya köyü nüfusuna kayıtlı 1931 doğumlu 85 yaşındaki Kore Gazisi Salih Bilecen’i evinde ziyaret etti.
Ziyarette Kaymakam Kocabey’e ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve İçe Emniyet Amiri Enver Kabataş eşlik etti .Gazinin sağlık durumu hakkında da bilgi alan Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey yaklaşık yarım saatlik ziyaretin ardından Gazinin evinden ayrıldı.
Kaymakam Kocabey, Yarımca Köyündeki Taziyeye Katıldı
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, Yarımca köyündeki bir taziyeye katılarak aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.
İlçeye Bağlı Yarımca köyünde vefat eden eski köy korucularından Ahmet Dalgacı’nın taziyesine katılmak üzere, Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey Yarımca köyüne bir ziyarette bulundu.
Merhumun ailesine başsağlığı dileyen Kaymakam Kocabey, taziyenin ardından Yarımca karakoluna da ziyarette bulunduktan sonra köyden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.