Bu haber kez okundu.

YAZAR YAVUZ, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
banner229
Kurtalan Ertuğrulgazi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Ömer bin Abdulaziz'in Hayatı" konulu söyleşide yazar Ferit Yavuz, Ömer Bin Abdulaziz'in hayatından örnekler verdi.
Her devirde İslami toplumu yeniden inşa edecek mücedditlerin ortaya çıktığını belirten Yavuz, Ömer bin Abdulaziz'in de kendi döneminin müceddidi olduğunu söyledi. Yavuz, şöyle konuştu: "Ömer bin Abdulaziz adaletinden sadece Müslümanlar değil gayrimüslimler de nasibini almıştır.
Günümüz İslam coğrafyasının Müslümanlarını bugünkü aciz durumundan bertaraf edecek, Rabbimizin kitabına ve Resulünün sünnetine uyacak, tüm insanlara vahşi ideolojilerinden kurtaracak, insanları kula kul olmaktan çıkarıp Allah'ın kuluolmaya yöneltecek, yeryüzüne İslam'ın adaletini getirecek, Müslümanlara belki de bu ümmetin Ömer bin Abdulaziz destanına ihtiyacı vardır."
Söyleşiye Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, öğretmenler ve Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.