Bu haber kez okundu.

Yazar Tecelli Sırma, Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında Okurlarıyla Buluşuyor
banner229

Siirt-Pervari’li hemşerimiz Araştırmacı Gazeteci Yazar Tecelli Sırma, bu yıl 37’ncisi düzenlenecek olan ‘Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda okurları ile buluşuyor.

TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile hazırlanan İstanbul kitap fuarı, 10-18 Kasım 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek.

Yurtiçi ve yurt dışı birçok kitap fuarı etkinliğine katılan Yazar Sırma, İstanbul’da yaşayan tüm Siirtli vatandaşları imza gününe davet ederek, ülkemizin kültür başkenti İstanbul’da imza günü yapmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duyduğunu ifade etti.

Yazar Tecelli Sırma, 10 Kasım 2018 Cumartesi günü saat:15:00’te ‘İletişim Yayınları’ standında okurlarıyla bir araya gelerek, imza günü düzenleyecek.

Yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı beklenen fuarda, dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinliklerinde ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.