Bu haber kez okundu.

 YAVUZ SULTAN SELİM LİSESİNDE TÜBİTAK BİLİM FUARI
banner229
Siirt' Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinde "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı.
Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencilerinin TÜBİTAK desteğiyle okulun kapalı spor salonunda açtığı fuarda, okul müdürü Adnan İdris Ekin, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında, Türkiye 'de bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik çalışma yürüttüklerini söyledi.
Fuarda, 25 projenin sergilendiğini ifade eden Ekin,"Fizik, Kimya ve Biyoloji ağırlıklı olarak öğrencilerimizin hazırlamış olduğu birbirinden değerli çalışmaları bilim fuarımızda sergiledik. Projelerimiz arasında ilgi çekici projeler de yer aldı. Projelerimiz çeşitli alanlarda devam edecek" dedi.
Katılımcılar, stantları gezerek projeler hakkında bilgi aldı.
Fuara, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Enis Önen, Şube Müdürleri Selami Özbilici ve Fatih Alp ile okul müdürleri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.