Bu haber kez okundu.

YATAN HASTALARA "HALK OYLAMASI" HİZMETİ
banner229

Siirt Halk Sağlığı Müdürü Dr. Erol Emre Ömür,16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliği Halkoylaması münasebeti ile Halk Sağlığı Müdürlüğü Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Şubesine bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Birimi 16 Nisan 2017 Pazar günü 17:00’a kadar açık olacağını söyledi. 

Dr. Ömür yaptığı açıklamada, Bilindiği üzere 16 Nisan 2017 tarihinde 6771 sayılı Kanun çerçevesinde Anayasa Değişikliği Halkoylaması yapılacaktır. Anayasa Değişikliği Halkoylaması münasebeti ile Müdürlüğümüz Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Şubesine bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Birimi 16 Nisan 2017 Pazar günü 17:00’a kadar açık olacaktır.

Oy kullanmaya kendi imkanları ile gidemeyecek durumda olan Evde Sağlık Hizmetleri hastalarına, hastanede yatan hastalara, sağlık yardımı olmaksızın oy vermeye gidemeyecek vatandaşlarımıza talepte bulunmaları halinde hasta nakil araçları ile oy verecekleri merkezlere taşınacak ve oy kullanmalarına müteakiben alındıkları yere geri götürülecektir.

Hastalar 444 38 33 numaralı telefondan bilgi alabileceklerdir. Bu telefon hattı seçim gününe kadar sabah 08:00 gece 24:00 saatleri arası bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için açık tutulacaktır.

Değerli halkımızın bilgilerine sunulur.

Dr. Erol Emre ÖMÜR

Halk Sağlığı Müdürü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.