Bu haber kez okundu.

Yaşlılara Saygı Haftasında Kızılay’dan Anlamlı Ziyaret
banner229

Kızılay Çalışan ve Gönüllüleri, Yaşlılar Haftası nedeniyle Engelsiz Yaşam Merkezinde bulunan Yaşlılar ziyaret edildi.

19-26 Mart tarihleri arasında kutlanan ''Yaşlılara Saygı Haftası'' kapsamında ilimizdeki Engelsiz Yaşam Merkezinde bulunan Yaşlı değerlerimize Siirt Kızılay Şube Başkanlığı tarafından anlamlı ziyaret gerçekleştirildi.
''Yaşlılara Saygı Haftası'' kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezinde bulunan yaşlılara Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık ve kızılay personel ve gönüllüleri tarafından ziyarette bulunulup kendilerine bu güzel günde onlarla sohbet ederek kendilerine çeşitli hediyeler verildi.

Şube Başkanı Yener Tanık yaptığı konuşmada; “Yaşlılarımız, bize bugünümüzü emanet eden, geleceği inşa eden, geçmişin bilgisini bize veren değerlerimizdir. Özellikle toplumumuzda binlerce yıldan beri gelen bir kültür, bir gelenek, bir duygudur.

Anılarımızda her zaman saygı duyduğumuz bir yaşlı büyüğümüz vardır muhakkak. Bize tüm bu değerleri aşılayan, yaşatan yaşlılarımızın Yaşlılar Gününü kutluyorum. Kızılay’ımızda da yaşlılar ayrı öneme sahip. Bağışçılarımızın önemli bir kısmı yine yaşlılarımızdır. Kızılay’a Kızılaycılara verdikleri değer nedeniyle yaşlı bağışçılarımızın ellerinden bir kez daha öpüyor, onlara her koşulda hizmeti bir borç biliyoruz” dedi.

Şube Başkanı Yener Tanık ve gönüllüler tarafından Engelsiz Yaşam Merkezinde bulunanlarla sohbet ederek, hediye takdimi sonrasında hatıra fotoğrafı çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahir 6 yıl önce

Siirt Kızılayı bașkanını tebrik ediyor ancak șu reklam kokan hareketlerden biraz uzak durmasını tavsiye ediyorum. Sürekli insanların eline hediye verirken objektiflere oynamak komik ve manidar oluyor

Avatar
siirtli ali çaycı 6 yıl önce

sayın kızılay başkanımız ne demişler bir yaşlımız yada bir yetimimiz gülerse yetim güler diye ama sen ise o insanlerı güldürdüğün zaman yüce Allahta seni ve bütün dünyayı ve özellikle a k p camiasını güldürüyor Allah yar ve yardımcın olsun Allah yırham öskan abe

Avatar
siirtli 6 yıl önce

kızılay başkanı nın Siirt belediyesinde yediği naneleri de biliyoruz.