Bu haber kez okundu.

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’ten Siirt Valiliğine Ziyaret
banner229

Yargıtay Birinci Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca ve beraberindeki heyet, Vali Ali Fuat Atik’i ziyaret etti.

Siirt’te düzenlenen Birinci Tıp Zirvesine katılan Yargıtay Birinci Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Hâkimler Savcılar Kurul Üyesi Alp Arslan, 14. Hukuk Dairesi Üyesi Hikmet Onat ve beraberlerindeki heyet, Vali Ali Fuat Atik’i ziyaret ederek, bir süre görüştü.
Valilik Şeref defterinin imzalanmasının ardından misafirlerini makamında ağırlayan Vali Ali Fuat Atik, Yargıtay Birinci Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca ve tüm misafirleri Siirt’te görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.
Vali Atik, misafirlerine Siirt’in huzur ve kardeşlik kenti olduğunu belirtti

Yargıtay Birinci Başkanı İsmail Rüştü Cirit’te yaptığı konuşmada” kültür ve medeniyet şehri Siirt’e olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Vali Atik, konuşmaların ardından misafirlerine ziyaret anısına Türk bayrağı işlemeli Siirt Tiftik Battaniyesi takdim etti.

Siirt Valiliği ziyaretlerini tamamlayan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit daha sonra sırasıyla Siirt Adliye Sarayı, Siirt Barosu ve Siirt Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Cirit ve beraberindeki heyet daha sonra Taş Başı (Rasıl Hacar)’na geçerek, botan vadisinin eşsiz doğa güzelliğini izledi.  Yetkililerden bilgi aldı.

Tillo Seyir terasında incelemelerine devam eden Başkan Cirit daha sonra ilçedeki tarihi ve kültürel mekânları gezdi.

Başkan Cirit’in ziyaretlerine, Siirt Ak Parti Milletvekilli Osman Ören, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, İş adamı Ethem Sancak ve diğer yetkililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.