Bu haber kez okundu.

 YARALI BAYANI MEHMETÇİK HASTAHANEYE ULAŞTIRDI
banner229
Siirt ili, Pervari İlçesine bağlı Tosuntarla köyünde, ikamet ettiği evinde, Otomatik Av Tüfeği ile intihara teşebbüs ettiği değerlendirilen ve ağır yaralanan (16) yaşındaki Leyla Babur adlı genç kız, 3’ncü Komando Tugay Komutanlığı’na ait askeri helikopterle, Siirt Devlet Hastanesi acil servisine nakil edilerek, tedavi altına alındı.
Olayın Siirt Valiliğine bildirilmesi üzerine, devreye giren Vali Mustafa Tutulmaz, Pervari İlçesine bağlı Tosuntarla köyünün uzak ve yaralının durumunun ciddi ve acil olması nedeniyle, 3’ncü Komando Tugay Komutanlığından sıhhi tahliye talebinde bulunuldu. Söz konusu talep üzerine, 3. Komando Tugay komutanlığına ait bir askeri helikopter ve 112 Acil Sağlık ekibi görevlendirilerek, olay mahalline intikalleri havadan sağlanarak, Leyla Babur (16) adlı yaralı genç kız’a köyde ilk sağlık müdahalesi yapıldı.
Yapılan ilk müdahalenin ardından, Leyla Babur babası ile birlikte 3’ncü Komando Tugay Komutanlığı’na ait askeri helikopterle, Tosuntarla köyünden alınarak, Siirt il merkezine intikalleri sağlandı. Daha sonra Tugay Komutanlığı hava pistinde hazır bulundurulan, İl Sağlık Müdürlüğü 112 ambulansa nakil edilen hasta, sorunsuz bir şekilde Siirt Devlet hastanesine ulaştırıldı. Siirt Devlet Hastanesinde acil servisinde yapılan ilk müdahalenin ardından, ameliyata alınan genç kızın hayati tehlikesi devam ediyor.
Olayla ilgili Cumhuriyet savcılığına bilgi verilerek, soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.