Bu haber kez okundu.

Yalova'daki Siirtliler Derneği'ne Taze Kan
banner229
Yalova Siirt Kültür ve Dayanışma Derneği 7. olağan kongresini gerçekleştirdi.
Yıllardır dernek başkanlığını başarılı bir şekilde üstlenen Kemal Palan görevi Vedat Babaoğlu'na devretti.
Dernek binasında gerçekleştirilen olağan kongreye dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Açılış ve yoklamanın ardından kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Divan başkanlığının oluşturulmasının ardından derneğin faaliyet ve denetleme raporu ile gelir-gider tabloları okunup üyelerin onayına sunuldu. Daha sonra yönetim ve denetim kurulunun seçimine geçildi. Yoğun katılımın sağlandığı seçime Vedat Babaoğlu tek liste halinde girdi. Yapılan oylamada Vedat Babaoğlu Yalova Siirt Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı olarak seçildi.
Seçim sonrasında bir konuşma yapan Eski Dernek Başkanı Kemal Palan, "Yıllarca Yalova’daki Siirtlileri bir araya getirmek ve bu derneği ayakta tutabilmek adına gerek ben gerek yönetim kurulundaki arkadaşlar birçok mücadele verdik. Bu anlamda üye sayımızı her geçen gün daha yukarılara çekmek ve dernek adına birçok faaliyete imza atmak için vargücümüzle çalıştık. Yıllardır bu görevi başarılı bir şekilde yürüttüğüme inanıyorum. Genç arkadaşlarımızın önünü açmak adına bu seçimde kendi isteğimle aday olmadım. Yeni yönetime inanıyor ve güveniyorum. Dernek Başkanlığı'na seçilen Vedat Babaoğlu'na başarılar diliyorum" dedi.
Daha sonra yapılan oylama ile Kemal Palan Derneğin onursal ve fahri başkanı olarak seçildi. Palan'a yaptığı hizmetlerden ötürü çiçeği burnunda başkan Vedat Babaoğlu bir plaket takdim etti. Babaoğlu ise yaptığı konuşmada dernekçiliğin öneminden bahsederek, " Tek liste şekilde seçime girmemiz Yalova'daki Siirtlilerin ne kadar birlik beraberlik ve güven içerisinde olduğunun bir göstergesidir.
Yalova'daki Siirtlilerin birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde olması için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım var gücümüzle çalışacağız. Birçok sosyal ve kültürel etkinliklere imza atıp, gereken çalışmaları başarılı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Yalova'daki Siirtlilerin hep bir arada olmasını sağlamak için elimizden geleni fazlasıyla gerçekleştireceğiz. Beni bu göreve layık gören bütün üyelerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Yalova Siirt Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Listesi: Vedat Babaoğlu, Hilmi Dede, Necip Çiçek, Hüseyin Tatlav, Cengiz Aykut Özçiçek, Tekin Akınay, Ömer Sedat Yeşil. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ayhan Işık, Ayhan Baran, Metin Fırat, İsmet Güngör, Nurettin Avcı, Necati Özevin, Bakir Özturan. Denetleme Asil Üyeler: Abdullah Yumak, Abdulhadi Bayam, Nevzat Geyik. Denetleme Yedek Üyeler: Fahri Doğan, Nedim Şakar, M. Fatih Demir.
Haber: Fikret Mazi


Anahtar Kelimeler:
SiirtYALOVABaşkanDernek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüsnü erden 8 yıl önce

vedat.herşey sanayakışır tebrikler allahyaryardımcınolsun

Avatar
hüsnü erden 8 yıl önce

vedat.herşey sanayakışır tebrikler allahyaryardımcınolsun