Bu haber kez okundu.

YALOVADA HEMŞERİLERİMİZ KANDİL İÇİN BİR ARAYA GELDİ
banner229
Kısa bir süre önce faaliyete geçen Siirtliler Yardımlaşma Vakfı Yalova Şube Başkanlığı tarafından da kandil nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.
Başkan Ergün Demirhan’ın ev sahipliğinde vakıf binasında düzenlenen etkinlikte Yalova Müftü Yardımcısı Abdülbaki Bilgili tarafından kandil ile ilgili bir vaaz verildi ve Kuranı Kerim ile mevlidi şerif okundu.
Etkinlikte konuşan vakıf şube başkanı Ergün Demirhan birlik ve beraberliğin önemi üzerinde durdu. Böyle gecelerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Demirhan “Böyle geceler bizlerin bir araya gelmesine, aramızdaki sevgi ve sevginin pekişmesine vesile oluyorlar. Vakıf olarak bundan sonra bu ve benzeri gecelerde etkinlikler düzenleyerek hem memleket hasretini gidermeye ve hem de bu gecelerin değerlendirilmesine aracı olmaya çalışacağız.”
Kutlamaya Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz ilçe tarım müdürü Şefik Arıca ile Yalova ve ilçelerinde yaşayan hemşerilerimiz katıldı

Anahtar Kelimeler:
SiirtYALOVASiirt Vakfı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.