Bu haber kez okundu.

YALOVA SİİRTLİLER DERNEĞİ'NDEN ÇİFTLİKKÖY KAYMAKAMI KARABULUT’A ZİYARET
banner229
 Yalova Siirtliler Derneği, Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret etti.
Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu, dernek yönetimi ve üyelerinin de iştirak ettiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Karabulut, Siirt’in Şirvan ilçesinde kaymakamlık görevi yaptığını hatırlatarak Siirtlilerin misafirperver ve cana yakın old
uğunu dile getirdi. 
‘Yaşadığımız yerleri benimsiyoruz’..
Siirtliler’in Yalova’da en çok merkez ve Çiftlikköy’de ikamet ettiğini ifade eden Dernek Başkanı Vedat Babaoğlu, “Bizler Yalova’da yaşayan Siirtliler olarak bulunduğumuz yerleri benimsiyoruz. Bu anlamda örf ve adetlerimizi de burada yaşamak ve yaşatmak çabasındayız. Siirtliler Derneği olarak yıl içerisinde birçok etkinliğe imza attık ve bu etkinliklerimizi devam ettirme hedefindeyiz” dedi. 
‘Siirt fıstığı projemiz meyvelerini yıllar sonra verdi’..
Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut ise kaymakamlık görevine ilk başladığı yerlerden birisi olan Siirt’in Şirvan ilçesinin kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ifade ederek, oğlunun Siirt’te dünyaya geldiğini dile getirdi.
Siirt’te önemli projelere de imza attığını belirten Kaymakam Karabulut, “Siirt’in meşhur fıstığına benimde o zamanlar katkım oldu. Siirt fıstığının fidanlarını dikerek önemli bir projeye imza attık. Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen bölge halkının halen teşekkür telefonlarını alıyorum. Projemizin başarılı bir şekilde meyvesini vermesinin mutluluğunu ve hazzını da yaşıyorum. Siirtlilerin benim için ayrı bir önemi var. İlçede gerçekleştirilecek ve düzenlenecek etkinlikler için kapımız her zaman Siirtlilere açıktır” dedi.
 
Kaymakam Karabulut, Yalova Siirtliler Derneği’ne ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.