Bu haber kez okundu.

Yalova Siirt Vakfı Kan Bağışında Bulundu
banner229
Siirt Vakfı Yalova Şube Başkanlığı ve Kızılay iş birliğiyle “Kan ver hayat ver” sloganıyla kan bağış kampanyası düzenledi.
Yalova’da yaşayan Siirtliler yoğun katılım gösterdiği kampanyada yaklaşık 50 ünite kan toplandı. Siirt Vakfı Yalova Şubesi Gençlik Kolları tarafından sosyal sorumluluk anlamında örnek bir çalışmaya imza atıldı.
Siirt Vakfı Yalova Şube başkanlığının Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Tobaoğlu ve gönüllü gençleri tarafından organize edilen “Kan ver hayat ver” kan bağış kampanyasına Siirtliler yoğun katılım gösterdi. Vakıf binasında mobil kan toplama birimine kan bağışı yaparak duyarlılık gösteren Yalova’da ki Siirtliler, bundan sonrada düzenli olarak kan bağışı yapacaklarını dile getirdiler.
Düzenlenen kan bağış kampanyasında yaklaşık 50 ünite kan toplanırken, Siirt vakfı Yalova Şubesinin göstermiş olduğu örnek davranış takdir topladı.
Siirt Vakfı Yalova Şube Başkanı Ergün Demirhan, toplum yararına olan hareketlerde bulunmaya çalıştıklarını ifade etti. Demirhan, son dönemlerde gündemde olan kan ihtiyacının arttığı yönünde talepler sonrasında, Siirt Vakfı’nın Yalova Şubesi olarak katkıyı vermek üzere Kızılay yetkilileriyle görüşme yaparak bugünkü organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi.
Demirhan “Katılım beklentimizin çok üstünde bir şekilde gelişti. Bugün olduğu gibi bundan sonrada toplumun yararına tüm hayırlı işlerde biz var olmaya çalışacağız. Siirt Vakfı Yalova şubesi bir iyilik hareketidir. Bu iyilik hareketinin devam etmesi için elimizden gelen tüm çabayı, arkadaşlarımızla beraber göstermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.