Bu haber kez okundu.

Yalova Sider’den Emit Fuarı Çıkarması
banner229
Yalova Siirtliler Derneği 20. Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'na katılan Siirt Valiliği ve Yalova Valiliği stantlarını ziyaret etti. 28-30 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar alanında gerçekleşen Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan EMIT fuarına 78 ülke ve 81 ilden katılımcılar, fuarda yerini aldı.
Yalova Siirtliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu beraberinde 60 kişilik bir heyetle Emit Fuarında giderek, Siirt Valiliği ve Yalova stantlarını ziyaret ettiler.
İlk olarak 12 nolu salonda yerini alan Siirt Valiliğini ziyaret eden Yalova SİDER Başkanı Babaoğlu ve beraberindeki heyeti Siirt Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın ve il Kültür ve Turizm müdürü Remzi Uslu karşıladı. Hemşerileri ile kaynaşmanın mutluluğunu yaşayan Siirtliler, Siirt’in tarihini ve kültürünü öne çıkaran Siirt Valiliği standında hatıra fotoğrafı çektiler.
Yalova SİDER Başkanı Vedat Babaoğlu, Siirt’in tanıtımı noktasında Uluslararası fuarda yer almasını sağlayan Siirt Valiliği ve Kültür Turizm Müdürlüğüne teşekkür etti.
Yalova Siirtliler Derneği olarak 60 kişilik bir heyetle fuara katıldıklarını ifade eden Babaoğlu, Siirt Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın’a Yalova Siirtliler Derneği hakkında bilgi verdi. Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra 8 nolu salonda stand kuran Yalova Kültür ve Turizm müdürlüğü standını ziyaret ettiler. Yalova standında Yalova Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün yanı sıra Çınarcık Belediyesi, Armutlu Belediyesi, Garden A.Ş ve Kağıt müzesinin de yer alıyor.
Yalova SİDER Başkanı Vedat Babaoğlu, Yalova standında Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Ulusoy’a dernek hakkında bilgi verdi. Babaoğlu; “ Doğduğumuz yer Siirt ama Doyduğumuz yer Yalova… bu nedenle bu iki ilimizi yalnız bırakmak istemedik” şeklinde konuştu.
Haber / Foto: Ozan SÖYLER


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.