Bu haber kez okundu.

Yalova SİDER'den, Başkan Salman'a Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

Yalova da faaliyet gösteren Siirt Kültür ve Dayanışma Derneği 31 Mart’ta tekrar belediye başkanlığı görevine seçilen Vefa Salman’ı ziyaret ederek,hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Siirt Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve dernek üyelerinden oluşan heyet, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı makamında ziyaret ederek, aynı göreve tekrar seçilmiş olmasından dolayı kutladılar.

Dernek Başkanı Vedat Babaoğlu, başkan Salman’ın Yalova’da yaşayan her kesimle çok sıcak bir diyalog kurduğunu belirterek bu kapsamda dernek olarak geçmiş dönemde de kendisinin yakın ilgisini gördüklerini söyledi.

Belediyede işi düşen hemşerilerimizin sorunlarını çözme konusunda Başkan Salmanın desteğini gördeklerini belirten Babaoğlu “Vefa Başkan Yalova’da yaşayan her kesimle çok yakın bir diyalog içerisinde olan bir insan.Yalova’nın sorunlarını çözme konusunda da yoğun bir çaba harcıyoruz.

Dernek olarak ta geçmiş dönemde belediyede sorunu olan hemşerilerimize çok yakın ilgi gösterdi ve sorunlarının çözümünü sağladı. Bu göreve tekrar seçilmiş olmasından dolayı ziyaret edip kutlamak ve teşekkür etmek istedik. Yeni dönemde de kendisinden çok daha önemli hizmetler bekliyor ve başarılar diliyoruz.” Dedi.

Siirtlilerin kent kültürüyle yoğrulmuş insanlar olduğunu belirten Başkan Salmanda şöyle dedi ”Siirtli hemşerilerimiz kadim bir kentten geldiklerini ve kent kültürü ile yoğrulduklarını her zaman gösteriyorlar. Yalova’mızın kalkınmasına ve güzelleşmesine önemli katkıları var.Bende bu katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”

Yalova SİDER Başkanı Babaoğlu ve beraberindeki heyet Başkan Salman’a üzerinde adı yazılı bir Siirt Battaniyesini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.