Bu haber kez okundu.

Yabancı Dil Öğretimi Konulu Panel Düzenlendi
banner229

Siirt Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksek Okulu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Yabanci dil eğitimde sorunlar ve yeni yaklaşımlar” konulu panel düzenlendi.

Kültür Merkezinde düzenlenen panal’e; Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, kurum müdürleri, ilk ve orta dereceli okullarda görev yaban yabancı dil öğretmenleri ve yabancı dil bölümü öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Büyük bir ilgiyle çeken panelde; Siirt Üniversitesi, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tahir yaşar, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zeynep Harputlu, Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Demir ve Öğretim Görevlisi Ferit Şahin’in katılımıyla, ülkemizde yabancı dil sorunları farklı acılardan masaya yatırarak, ilimizde de dil eğitimi ile ilgili yaşanan sorunlar ve çözüm yolları konuşuldu. İl Milli Eğitim müdürlüğü ile ortak çalışmanın önemi vurgulandı.

Bu yıl ilk defa birincisi gerçekleşen panelin sonraki dönemlerde daha da kapsamlı bir şekilde devamı konusunda görüş birliğine varıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.