Bu haber kez okundu.

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Öğrencileri Engellileri Unutmadı
banner229

Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunun minik öğrencileri, Engellileri okullarında ağırlayarak birlikte hazırladıkları pastayı kestiler.

3 Aralık dünya engelliler günü dolayısı ile Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Okulunda yapılan etkinlikte anaokulu öğrencileri hazırladıkları küçük hediyeleri engelli arkadaşlarına verdiler. Birlikte keyifli vakit geçiren öğrenciler pasta ve tatlılarını paylaşarak etkinliklerini sonlandırdılar.

Yetersizliği olan bireyleri her zaman aramıza dahil etmenin önemli olduğunu belirten Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Orhan Danış; özellikle bu günde hep birlikte olmanın ve güzellikleri çocuklarla paylaşmanın gerekli olduğunu, üstelik çocuklar kadar kendilerinin de bu ziyaretten keyif aldıklarını belirtti.

"Bizler de engelli olabilirdik" diyen Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Orhan Danış; "Engelli olmak kimsenin tercih edebileceği bir durum değildir. Engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri aşması hususunda, problemlerine çözüm yolları üretmek, kurumlar ve şahıslar olarak hepimizin sorumluluğu olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.