Bu haber kez okundu.

Vilayetler Birliği Anaokulu Öğrencilerinden Kızılay’a Anlamlı Bağış
banner229

Vilayetler Birliği Ana Okulu öğrencileri ilginç bir yerli malı haftası kutlaması gerçekleştirdiler. Minikler bu yıl kutlama yerine kendi evlerinde topladıkları kuru gıda yardım kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere Kızılay yetkililerine teslim ettiler.

Öğrencilerden toplanan gıdalar okulda düzenlenen bir törenle Kızılay Siirt Şube Başkanı Yener Tanık'a teslim ettiler.

Öğretmen Fadime Ercan, her yıl yaptıkları yerli malı kutlamalarında ailelerin bol bol gıda maddeleri göndermeleri yüzünden bir bölümümün çöpe atıldığını ve yardıma muhtaç insanları göz önünde bulundurarak böyle bir yola başvurduklarını söyledi.

Ercan“Okul yönetimi ve öğretmenlerimiz, bu kararı öğrencilerimiz ve aileleri ile paylaştık. Sağ olsunlar, onlarda çok sıcak baktılar. Projemize çok büyük ölçüde sahip çıktılar, destek verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Kızılay Siirt Şube Başkanı Yener Tanık'ta yaptığı konuşmada, okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri kutladı.

Tanık yapılan bağışın anlamlı ve örnek oluşturacak bir bağış olduğunu belirterek, toplanan gıda Yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.