Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün; “Kendi Yağımızda Kavrulacağız”
banner229

Baykan İlçesine bağlı Veysel Karani Beldesi Saadet Partili Belediye Başkanı Murat Akgün yakın bir zamanda Veysel Karani Beldesinde değişimin fark edileceğini açıkladı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisinde adaylığını koyan ve kazanan Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, “İmkânlarımız kısıtlı ancak olanaklar yaratarak, kendi imkânlarımız ile işimizi yürüteceğiz” dedi.

 Seçimlerde AK Parti ve HDP ile yarışan ve yarışı birincilik ile bitiren Saadet Partili Belediye Başkanı Murat Akgün, “Biliyorsunuz rahmetli Babam Hayrettin Akgün Veysel Karani Beldesinde Belediye başkanlığı yaptı ve halk tarafından çok sevilirdi. Kendisi hizmetleri ile anılan bir insandır ve bende onun yolunda gitmek için kararlıyım.

Veysel Karani Beldemiz dini turizm açısında çok önem taşıyan bir beldemizdir. Bu kapsamda bizler çalışmalarımızı buna ağırlık vererek yapacağız. Tek amacımız Beldemizi modern bir belde haline getirmektir” dedi.

TOKİ’nin Veysel Karani Beldesinde yaptığı kentsel dönüşüm çalışması ile alakalı Gazetemiz Medya Siirt’e bilgi veren Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, “TOKİ yaklaşık 2 yıldır Beldemiz de çalışmalar yapmaktadır. Yapılan çalışama neticesinde modern bir çarşıya sahip olacağız.

Beldemizi ve Veysel Karani Türbesini ziyarete gelecek vatandaşlarımız refah ve rahat bir ortamda alış verişlerini yapacaklar. TOKİ’nin yaptığı çalışma bitme aşamasına geldi ve Bayramdan sonra modern çarşımız inşallah hizmete girecektir” dedi.

‘GELİR GETİRİCİ PROJELERİMİZ VAR’

 Veysel Karani Beldesinin pek fazla geliri olmadığını bu sebepten ötürü gelir getirici projelere imza atmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Akgün, “Beldemizi her yıl hem hemen Bir Milyon kişi ziyaret ediyor.

Daha önceki Belediyeler bu ziyaretlerden pek fazla verim alamıyordu. Bu konuda Belediye olarak gelir getirici projelerimiz ile Belediyemizin kasasına zenginleştirmeyi hedefliyoruz.

Beldemizde ciddi otopark sorunu var bu sebepten ötürü Beldemize gelen ziyaretçiler ciddi sıkıntılar çekiyor bu konuda yeni bir otopark projemizi hayata geçireceğiz bu otopark ücretli olacaktır ve Belediyemize ek gelir elde getirecektir. Buna benzer henüz açıklamak istemediğimiz birçok projemiz bulunmaktadır ve kendi yağımızda kavrulacağız” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.