Bu haber kez okundu.

Veteriner Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Tekin Şahin Atandı
banner229

Kurucu dekan Prof. Dr. Nihat Şındak’ın rektör yardımcılığına atanmasının ardından boşalan veteriner fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Tekin Şahin atandı.

Daha önce Bingöl Üniversitesi Veteriner Fakültesinde bölüm başkanı olan Prof. Dr. Şahin yeni görevine başladı. İç hastalıklar uzmanı veteriner hekim olan Prof. Dr. Şahin, kendisinden önce fakültede çok önemli projelere başlandığını, bunların bir kısmının bittiğini bir kısmının ise devam etmekte olduğunu belirten Şahin, Gerçekten çok önemli projelere başlanmış. Bunların bir kısmı tamamlanmış, bir kısmı ise devam ediyor. Bunları devam ettirerek Siirt’te hayvancılığın gelişmesine katkıda bulunmaya çalışacağız.

Bunların başında modern hayvan hastanesi geliyor. 5500 metrekare kapalı alana sahip olacak bu hastanemizin en kısa zamanda hayata geçirilmesine çalışacağız. Özellikle küçükbaş hayvan potansiyeli açısından çok büyük bir potansiyele sahip olan ilimizde hayvan yetiştiriciliği ve hayvan sağlığı konularında çiftçimize rehberlik yapmaya çalışacağız.” Dedi.

Prof. Dr. Şahin, hazırladıkları bir çok projenin başta TÜBİTAK olmak üzere bir kurumu sunarak bunlardan gerekli desteği de almaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.