Bu haber kez okundu.

VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR
banner229
26’ncı Vergi Haftası kutlamaları devam ediyor. Hazırlanan etkinlik programı gereğince Defterdar Vekili ve Personel Müdürü Murat Kazak ile Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu ile diğer personelden oluşan bir heyet Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
  Defterdar vekili Kazak, Oda Başkan Vekili Kuzu’ya rozet taktı. Oda başkan vekili Kuzu hafta boyunca düzenlenen etkinliklerin toplumda vergi konusunda bir bilinç oluşturduğunu söyledi. Oda olarak ta verginin tabana yayılmasını arzuladıklarını belirten Kuzu “Vergi Haftaları boyunca yapılan etkinlikler toplumda vergi bilincinin gelişmesine çok büyük katkılar yapıyor.
Herkesin vergi konusunda duyarlı olması gerekiyor. İlimiz açısından baktığımızda son yıllarda büyük bir düzelme sağlandığını görüyoruz. İlimizden alınan vergilerin harcamaları karşılama oranlarında da güzel gelişmeler var. Vergi Haftasının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, emeği geçenleri kutluyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.