Bu haber kez okundu.

VERGİ HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI
banner229

27. Vergi haftası etkinlikleri kapsamında, Defterdar Vekili Kemal Bozdemir, birim müdürleri ve kurum çalışanları ile birlikte, ATATÜRK anıtına çelenk sunulmasının ardından, Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Defterdar Vekili Kemal Bozdemir, kendilerini kabullerinden dolayı Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür ederek, hafta boyunca program çerçevesinde yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi

Vali Tutulmaz, kabulde yaptığı konuşmada; ‘Toplumumuzun tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilerek, yaygınlaştırılması gerektiğine vurgu yaparak, Verginin, ülke kalkınmasında ve ekonomik büyümesindeki önemine değindi.

Vali Tutulmaz, Kamu hizmetlerinin topluma daha etkin ulaştırılmasının, ödenen vergilerle sağlanacağını sözlerine ekledi.

Kabulde, Defterdarlık personeli tarafından, Vali Tutulmaz ’a gün anısına, çiçek sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.