Bu haber kez okundu.

Ve Nihayet
banner229

Aylardır çukurlardan geçilmeyen Aydınlar Caddesi kazılmaya başlandı.

Aydiş Grup Serdar Aydiş tarafından ihalesi alınan Aydınlar caddesinin çift yönlü kazılmaya başlandığı ve 15 güne kadar asfalt serimine başlanacağı öğrenildi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu bugün kazı çalışmaları başlanan Aydınlar caddesine giderek Aydiş Grup yetkilisi Serdar Aydiş’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aydiş Grup yetkilisi Serdar Aydiş yaptığı bilgilendirmede, yolun yaklaşık 30 santim kazıldığını, kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, ekipler hızlı bir şekilde ilerleyen çalışmalar kapsamında malzeme serim çalışması da yapacağını, malzeme seriminin ardından yolun oturuşmasıyla birlikte Aydınlar Caddesi’ne sıcak asfalt döküleceğini söyledi..

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı açıklamada, mahalle yolları başta olmak üzere ara sokaklarda da asfalt çalışmalarını tamamlayan belediye ekiplerinin ardından karayolları ağında bulunan Aydınlar caddesinde yolların çukurdan geçilmediğini, Valimiz ve milletvekilimizin gayretleriyle, havalar soğumadan bir an önce asfalt çalışmalarının başlatılması için büyük bir çaba sarf ettiklerini ve bugün yolun kazılmaya başlandığını 15 gün içinde aydınlar caddesinin her iki yönünün sıcak asfalt dökülerek tamamlanacağını söyledi.

Başkan Çalapkulu, kazı çalışmaları devam ederken, Tedaş, Sibadaş ve Belediye yetkililerini aradıklarını yolun asfaltlandıktan sonra tekrar kazılmaması için herhangi bir çalışmaları varsa gelip yapmalarını söylediklerini ifade etti.

Aydınlar Caddesi esnafı caddenin kazılarak sıcak asfalta kavuşacaklarından dolayı mutlu olduklarını,bunda emeği olan başta Valimiz Ali Fuat Atik’e,AK Parti Milletvekili Osman Ören’e ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’na teşekkür ettiler.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,daha sonra eski Siirtspor kulüp Başkanı Beşir İlçin'le esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Remzi 6 yıl önce

Ozgür başkan beraberinde gezdirdiği hacı beşir partinin adayımı diye akla geliyor

Avatar
Süleyman 6 yıl önce

Başkanla gezen arkadaş galiba demir tuğla bayisi onun partide alakası nedir yoksa bu arkadaş mahalli seçimlerde adaymı olacak