Bu haber kez okundu.

Vatandaşların Lotoya İlgileri Arttı
banner229
Türkiye'de en fazla işsizliğin yaşandığı kent olan Siirt’te, vatandaşlar ve özellikle işsiz gençler, şans oyunlarına yöneldi. Siirt’te işsiz vatandaşlar başta Süper Loto olmak üzere umutlarını şans oyunlarına bağladılar. 9 haftadır devreden Süper Loto'nun 20 milyon TL'ye yaklaşan ikramiyesi nedeniyle vatandaşlar loto bayilerine koştu.
Milli Piyango idaresine bağlı Süper Loto ikramiyesinin gelecek hafta çekiliş saatine kadar yaklaşık 20 milyonu aşması beklenirken, büyük ikramiyeyi duyan vatandaşlar loto bayilerine akın etti.
Geçtiğimiz hafta 6 bilenin çıkmaması üzerine devreden büyük ikramiye vatandaşların iştahını kabarttı. 9 haftadır devrederek ikramiyesini sürekli katlayan Süper Loto'nun 20 milyon TL'ye yaklaştığını duyan vatandaşlar, yakınlarında bulunan loto bayilerine giderek şansını denedi.
Gişeye gelen vatandaşların bazıları cihazın şansına oyunu bırakırken, bazıları ise uzun süre kolonları doldurmakla uğraştı.
HERKES AYNI HAYALLERİ KURUYOR
Büyük ikramiye yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için oynadığını dile getiren Halit Durgun, "Kısmet çıkarsa, parayı kazanırız. Ben sürekli oynamıyorum, çok biriktiği zamanlar oynuyorum.
Bir milyon, iki milyon beni tatmin etmiyor ama kazanırsak, bir iki tane çocuk falan okuturuz. Ben bu oyunu hayır için oynuyorum. Bakarsın tutarsa, bizde bunu hayır kurumlarına bağışlar öyle geçinip gideriz diye düşünüyorum" diye konuştu.
Çocukların eğitimi tam almaları gerektiğine dikkat çeken Muhittin Tetik ise "Büyük ikramiye bana çıkarsa okuduğum okulu satın alır, kolej haline getiririm. Daha sonra okuma imkânı olmayan öğrencilerin okuması için yardım ederim" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SiirtIlgiLoto
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.