Bu haber kez okundu.

Vatandaşlar Haşerelere Karşı İlaçlama Yapılmasını İstiyor
banner229
Siirt’te sıcaklarla birlikte artan haşerelere karşı ilaçlama yapılmaması vatandaşların şikâyetlerine neden oluyor.
Sıcakların kendini iyice hissettirmeye başladığı ilimizde haşereler artık vatandaşlara eziyet olmaya başladı. Haşereyle mücadelede oldukça yetersiz olan Siirt Belediyesiyle ilgili şehirde yaşayanların şikâyetleri de artmaya başladı.
Özellikle akşam saatlerinde artan haşerelerin geceleri de insanları rahatsız ettiğini belirten vatandaşlar, sıcaklar yüzünden kendilerini balkonlara atarken çekirge, sinek ve diğer haşereler yüzünden huzurlu bir ortam bulmakta güçlük çektiklerini ifade ettiler. Aylardır ilaçlanmayan mahallelerde oluşan haşerelerin vatandaşları rahatsız etmesi sonucu her taraflarının alerji olduğunu, söz konusu ilaçlama çalışmasının bir an önce başlatılması gerektiğini dile getiren vatandaşlar, "Akşamları çekirge, sinek, sivrisinek ve diğer haşerelerden dolayı gözümüze uyku girmiyor. Havalar sıcak olduğu için haşereler her geçen gün çoğalıyor. Artık evimizde bile rahat edemez olduk.
Balkonlarımıza da çıktığımızda çekirgelerle yaşamak zorunda kalıyoruz. Daha önceleri belediye tarafından ilaçlama çalışması yapıldığı için bu kadar haşere yoktu. Şimdilerde ise gün geçtikçe artıyor" dediler.
Konuyla ilgili olarak belediye yetkililerine ilaçlama çağrısı yapan vatandaşlar, konuyla bir an önce ilgilenilmesini istiyor.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeHaşere
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.