Bu haber kez okundu.

VATANDAŞLAR BORA-JET FİRMASINA TEPKİLİ
banner229
Vatandaşlar ve acente yetkilileri 12 gündür uçak seferi yapmayan Bora-jet firmasına tepki gösterdiler.
Acente yetkilileri 12 gündür uçak seferi yapılmadığından dolayı yaklaşık 2000 kişinin mağdur olduğunu ifade ettiler. Acente yetkilileri bölgede 3 gün yaşanan olumsuzluklardan dolayı Siirt, Diyarbakır ve Batman illerinin de etkilendiğini ancak 3 gün sonra Batman ve Diyarbakır illerine her gün uçakların inmeye başladığını belirten vatandaşlar, Siirt’e 12 gündür uçağın inmemesine tepki göstererek, vatandaşların mağdur olduğunu ve birçok yolcunun bilet değişimi yaparak Batman Havaalanını tercih etmeye başladığını belirttiler.
Borajet firmasının kendilerini mağdur ettiğini belirten vatandaşlar yetkilileri göreve çağırarak 12 gündür inmeyen uçakların hangi nedenlerden dolayı inmediğini ve bir an önce uçak seferlerinin tekrar başlamasını istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.