Bu haber kez okundu.

Valilik Teslim Olan Teröristlere Ait Yeni Görüntüler Yayınladı
banner229

Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı, Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı, Siirt İl Jandarma Komutanlığı ve Güvenlik Korucularının katılımı ile Siirt İli Pervari İlçesi Yazlıca (Herekol Dağı) kırsalında başlatılan “Şehit Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker-01” operasyonunda daha önce teslim olan (6) teröristler ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Teröristlerin teslim olma anları komandoların kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Teslim olan teröristler, büyük bir pişmanlık içinde olduklarını ifade ederek ayrıca yer göstermeleri sonucunda; PKK'lı teröristlerin kullandığı 2 sığınak ve 7 mağarada, çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla çözülmeye başlayan ve bölgede mağara ve sığınaklara sıkışan teröristlere yönelik operasyonlara kararlılıkla devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

 SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.