Bu haber kez okundu.

Valilik Proje Uzmanı Palan, KTÜ’nde Seminer Verdi
banner229
Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Siirt Valiliği ortaklığında Trabzon ilinde 2 gün süren bilgilendirme seminerleri düzenlendi. Yaklaşık 1000 öğrencinin katıldığı seminelerde AB projeleri fon kaynakları gençlik projeleri ortak ve ortak bulma konuları anlatıldı.
    Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarında 56.455 öğrenciye ev sahipliği yaparak, farklı ülkelerden katılım sağlayan genç grupların bir araya gelmesine ve birbirlerinin kültürleri hakkında fikir sahibi olmalarına fırsat yaratmak amacıyla düzenlenen seminerlerde, Avrupa Birliği projelerinde yaptığı başarılı çalışmalarla birçok ilde eğitim seminerlerine katılan Proje uzmanı Mesut Palan, Karadeniz Teknik Üniversitesinin yıl içerisinde Avrupa fırsatlarından yüksek düzeyde faydalanması, Avrupa fırsatları hakkında güncel ve detaylı bilgiye sahip olması, kurum içerisinde başvuru işlemlerini üstlenecek personellerin bilgi ve deneyimlerinin arttırılması amacıyla eğitim semineri verdi.
     26 ve 27 Şubat 2015 tarihlerinde verilen seminerlerde; Bireylerin öğrenme hareketliliği kapsamında gençlik değişimleri, Avrupa Gönüllü Hizmeti ve Gençlik çalışanlarının hareketliliği, yürütülmüş iyi proje örneklerini ve başarılı proje öykülerinin paylaşımı, projelendirme aşamasında sisteme dair bilgi transferi ve projeler kapsamında iş ortaklıkları kurulması durumunda uygun proje ortaklarının en etkin şekilde seçilmesi konusunda bilgi ve deneyim konularına değinildiği haber alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 9 yıl önce

siirt teog sonuçları:

http://www.kamuajans.com/sinav/mebin-sir-gibi-sakladigi-teog-sonuclari-h471271.html