Bu haber kez okundu.

Vali Yardımcısı Taşkın’dan Veda Mesajı
banner229

Vali Yardımcısı ve eski Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın veda mesajı yayınladı.
Taşkın Mesajında;“Evliyalar diyarı ve yüzlerce gönül ve ilim insanın yaşadığı Medeniyet ve kültür dünyasına da büyük katkıları olan Siirt’imiz, hoşgörünün ve sevginin barışla yoğrulduğu, içinde farklı dillerin konuşulduğu bir kardeşlik şehridir.
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü'ne Daire Başkanı olarak atanmamdan dolayı 6 yıldır Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı ve Belediye Başkan Vekillikleri görevlerinde bulunduğum, hizmet etme şerefine nail olduğum kadim Şehrimizden ayrılıyorum.
Görev sürem boyunca Vatanına, Milletine, Bayrağına candan bağlı ve bu uğurda her şeyini feda etmeye hazır olan kadirşinas hemşerilerimizin ilgi, sevgi ve dualarına mazhar olmanın gururunu yaşarken, medeniyet beşiği Kentimizden fizikken ayrılmanın burukluğunu derinden hissediyorum.

Ancak, İlim İrfan yuvası Siirtlimiz ve güzel insanları ile ruhen, zihnen her daim birlikte olacağım ve elimden gelen tüm desteğimi sunacağımın bilinmesini istiyorum. 
Bu vesileyle, geçirdiğim zorlu görev süreçlerinde benden desteklerini hiç esirgemeyen Sayın Valimiz başta olmak üzere saygıdeğer kurum yöneticilerine, siyaset ve işadamlarına, kıymetli STK temsilcilerine, değerli basın mensuplarına, çalışma arkadaşlarıma ve Siirtlimizin şerefli insanlarına şükranlarımı sunar, var ise haklarımı helal eder, helallik diler, saygılarımla, Arz-ı veda ederim.”

                        Ceyhun Dilşad TAŞKIN
        Vali Yardımcısı ve Eski Belediye Başkan Vekili

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat tekin Demir 5 yıl önce

Yolu açık olsun Ceyhun beyin ama seçime bir hafta kala yaptığı yada yapıtırılan yanlış atama ve terfiler yanlış olmuştu vede seçimde akpartinin bile içinde bazılarınca tepkiyle karşılanmıştı gider ayak başkan yardımcıları ataması eleman alması hoş olmamıştı birileri yanlış yönlendirmişti onun sayesinde birileri hakkı olmadığı halde önemli ünvanlar aldıysa hata oldu

Misafir Avatar
Mehmet 5 yıl önce @Murat tekin Demir

iki arkadaşta tam isabetli bir yorum yapmışlar

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Sedat 5 yıl önce @Murat tekin Demir

Bende Murat Tekin Demir isimli arkadaşa katılıyorum Ceyhun başkan kaliteliydi halktan biriydi ama etrafında yer alan bazı kimseler onu yanlış bilgilendirip yanlış yaptırdılar seçime üç beş gün kala böyle atamalar yapılırmı yapılmaz ama yaptıranlar oldu bu yanlışlar akpartiye çok pahalıya patladı birileri kadro kaptı ama Siirte yazık oldu

Beğenmedim! (0)