Bu haber kez okundu.

Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın’a Veda Yemeği Düzenlendi
banner229

6 yıldan beri Siirt’te Tillo Kaymakamı, vali yardımcısı ve kayyum belediye başkanı olarak görev yapan Ceyhun Dilşad Taşkın için AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tarafından veda yemeği düzenlendi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Polis evinde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmasında,  Taşkın’ın Siirt’teki görevini layıkıyla yerine getirdiğini belirterek, “Siirt halkı, burada görev yapanlara değer veren bir şehirdir.  Siirt, insana farklı gelişmeler, farklı hikayeler kazandıran bir şehirdir.

Siirt’imizde layıkıyla görev yapmış Ceyhun Dilşad Taşkın beyefendinin buradan anılarla ayrılacağına inanıyorum. Bizlerde kendisini yaptığı güzel işlerle hatırlayacağız. Samimiyeti ve tevazusuyla hatırlayacağız. Yeni görevinde başarılar diliyor, ailesiyle çok güzel yaşamlar diliyorum. Biz Siirtliler olarak arkasında olacağız, dualarımız onunladır. Ona desteğimiz her zaman sürecektir” dedi.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Taşkın’ın bir Siirtli olduğunu ve bundan sonra Siirt’le ilgili iş ve işlemlerde kendisinden gereken desteği alacaklarını belirtti.

Ören “Ceyhun Dilşad Taşkın burada görev yaptığı süre içerisinde çok güzel çalışmalar yaptı.Siz artık buranın bir evladısınız.Bizde kapınıza geleceğiz.Siirtli olduğunuzu hatırlatacak ve desteğinizi isteyeceğiz.”dedi.

Ören Siirt’te çok uyumlu çalışmalar yürütüldüğünü ve bunun sonucu olarak Botan Vadisinin Milli park olarak kabul edildiğini belirterek, bu proje hakkında bilgi verdi.

Vali Ali Fuat Atik’te yaptığı konuşmada, Ceyhun Dilşad Taşkın’ın belediye başkanı olarak görev yapması nedeniylede artık bir Siirtli olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.

Atik,”Belediye başkanlığı görevini çok iyi yürüttü.Alçak gönüllüğü iş bilirliğiyle herkesin gönlünde yer aldı.Herkesin belediye başkanı olmayı başardı.Bundan sonraki görevinde aynı ciddiyetle Ankara da çok iyi çalışmalar yapacağına ve ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacağına inanıyorum.”dedi.

Ceyhun Dilşad Taşkın’da yaptığı konuşmada çok duygu yüklü olduğunu belirtti. Taşkın “Duygu yüklüyüm.Gururluyum.Heyecanlıyım.,Gençlikten olgunluğa evrildiğim dönemde bu memleketten çok deneyimler elde ettim.Bu kadim şehrin kadirşinas halkına hizmet ettim.Ayrılacak olmaktan dolayı hüzünlüyüm.” Şeklinde konuştu.

Taşkın, Türkçe Arapça ve Kürtçe bundan sonra da Siirtlilerin hizmetlerinde “başım gözüm üstüne” diyeceğini ifade etti.

AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç tarafından Siirt polis evinde düzenlenen veda yemeği programına, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, İl Genel ,belediye meclis üyeleri, teşkilat mensupları, kurum müdürleri, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 5 yıl önce

Keşke görevinin son haftasında başkan yardımcısı olarak görevlendirdklerinede veda yemeğiyle beraber veda edebilseydik bu görevlendirme akpartiye seçimde çok pahalıya mal oldu çünkü çok tepki almıştı bu atamalar