Bu haber kez okundu.

Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, Veda Ziyaretinde Bulundu
banner229

İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Vali Yardımcısı ve Siirt Belediye eski Kayyumu Ceyhun Dilşad Taşkın Medya Siirt büromuzu ziyaret ederek veda ziyaretinde bulundu.

Medya Siirt haber sitesi Genel Koordinatörleri Ömer Özer ve Turan Koyuncu’nun hazır bulunduğu veda ziyaretinde, Özer ve Koyuncu, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın 'a ilimizde yaklaşık 6 yıl boyunca yapmış oldukları hizmetler ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletirken,yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı konuşmada; “Siirt’te basın camiası ile beraber güzel işler yaptık. Ben Siirt’ten ayrılıyorum ancak her zaman yanınızda olduğumu, kapımın her zaman tüm Siirtlilere açık olduğunu ve bir telefon kadar sizlere yakın olduğumu bilmenizi isterim” dedi.

Siirt’te görev yapan basın mensuplarının hepsinin, Siirt’in tanıtımında üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirten Taşkın, 6 yıl görev süresi boyunca basın mensupları ile uyumlu bir çalışma yürüttüklerini, bu vesileyle hepsine teşekkür ettiğini söyledi.

Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt basınından bugüne kadar hiç incinmediğini belirterek "Siirt’te göreve başladığımdan bu yana sizlerden hep destek gördüm. Sizlerden asla incinmedim. Çok güzel anılarla ayrılıyorum. Siirt basını her zaman hep üst seviyelerde habercilik yapmaya çalışmıştır.

Bunu Kayyum atandığım Belediye döneminde daha fazla gördüm. Bundan sonra da Siirt basınına başarılar diliyorum. Ankara'ya çok güzel izlenimler ve anılarla ayrılıyorum. Hepiniz hakkinizi helal edin" dedi.

Medya Siirt olarak, Kayyum belediyesi döneminde ilimize yapmış olduğu başarılı hizmetlerle adından söz ettiren ve tüm Siirtliler tarafından sayılıp sevilen Siirt Vali Yardımcısı ve eski Kayyum Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın’a yeni görev yeri olan İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevinde başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siirt halkı 5 yıl önce

Hizmetlerinden dolayı teşekkürler yolun açık olsun

Misafir Avatar
Arap Hasan 5 yıl önce @Siirt halkı

hakikaten çok çiçek diktiler bayağı hizmet ettiler çizekler dondu paralar uçtu birileri makam mevki sahibi oldu birileri dev aynasında görmeye başladı kendini Allah biliyor görüyor kim ne yaptı iyi yada kötü Eruh hizmet ettin deseniz tamamda burda il olarak yeterli hizmeti alamadı aldırmadılar ama bazıları gerçekten kendilerine hizmet ettiler Allah kabul etmesin zehir zıkkım olsun inşAllah kim hainlik yapmışsa onun bedelini sağlığıyla ödesin perişan olsun rezil rüzva olsun

Beğenmedim! (0)