Bu haber kez okundu.

Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Şirvan İlçesinde Köy Okullarında Denetimlerde Bulundu
banner229

İl Milli Eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Şirvan ilçesine bağlı, İncekaya, Özpınar, Pirinçli ve Taşlı Köyü ilk ve ortaokullarında denetim ve incelemelerde bulundu.

Ziyaret ettiği okullarda sınıfları gezerek, öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Yardımcısı Kuş, öğretmen ve okul idarecileri ile bir araya gelerek, okulların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Yardımcısı Kuş, Sayın Valimiz Ali Fuat Atik’in talimatları ile taşradaki okullarımızın genel durumu, ihtiyaçları ve karşılaştıkları sorunların çözümü için ziyaretlerin bundan sonra da farklı ilçelerde devam edeceğini belitti.

Vali Yardımcısı Kuş daha sonra Özpınar Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek, Mehmetçiklerle bir araya geldi.

Kuş, gece-gündüz demeden halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapan Mehmetçiklere teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Kuş son olarak Limak A.Ş. tarafından yapımı devam eden Çetin barajı inşaat alanında incelemelerde bulunarak, buradaki yetkililerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.