Bu haber kez okundu.

Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti
banner229
Malatya/Darende Kaymakamı iken İlimize atanan ve Aile Sosyal ve Politikalar İl Müdürlüğünden sorumlu olan Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Aile Sosyal ve Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlara ziyaretlerde bulundu.
Aile Sosyal ve Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Kuruluşlarda incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, kurumca sunulan hizmetler hakkında İl Müdür Vekili Gökhan Marakçı’dan bilgi aldı.
Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Aile Sosyal ve Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri ve Engelsiz yaşam merkezleri ziyaretinde, İl Müdür Vekili Gökhan Marakçı, İl Müdür Yardımcısı Ahmet Kezer ve kuruluş müdürleri eşlik etti.
Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş; Aile Sosyal ve Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda kalan çocuk ve engellilerle bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.