Bu haber kez okundu.

Vali Yardımcıları, Pervari İlçesinde İncelemelerde Bulundular
banner229

Siirt Vali yardımcıları Aziz Onur Aydın, Yunus Koç ve Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Pervari Kaymakamı Hakan Şeker’i ziyaret ederek, incelemelerde bulundular.

Pervari Kaymakamı Hakan Şeker’den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yardımcıları Beğendik Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri yerinde incelediler.

Beğendik Belediyesi tarafından hayata geçirilen spor tesislerini gezerek, inceleyen Vali Yardımcıları Aydın ve Koç, daha sonra Beğendik Belde sakinleri ile bir araya gelerek, sohbet etti. Sorun ve isteklerini dinlediler.

BELENOLUK KÖYÜNDE TAZİYE ZİYARETİNE KATILDILAR

Vali Yardımcıları beraberindeki heyetle birlikte Pervari ilçesine bağlı Belenoluk köyünde öğrencileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu vefat eden Büşra Akkoyun’un ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dilediler.

Belenoluk Jandarma Karakol Komutanlığını da ziyaret eden Vali Yardımcıları daha sonra Pervari ilçe merkezine geçerek, İlçe Kaymakamlığı bünyesinde Sosyal Kalkınma Programı (Sodes) kapsamında açılan ve internet üzerinden yayın yapan ‘Radyo Pervari’ yi ziyaret ettiler.

‘Radyo Pervari’nin söyleşi, programına konuk olan Vali yardımcıları Aziz Onur Aydın, Yunus Koç ve Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Pervari ilçesinde önemli bir değişim ve dönüşümün yaşandığına dikkat çekerek, Sodes projelerinin önemine vurgu yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.