Bu haber kez okundu.

Vali Vekili Kuş ve Milletvekilimiz Aktay, Yaralıları Hastanede Ziyaret Etti
banner229

Vali Vekili Bünyamin Kuş, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, Siirt’in Şirvan ilçesinde yol kontrol emniyetini sağlarken, terör örgütü PKK tarafından yola döşenen uzaktan kumandalı patlayıcının patlatılması sonucu yaralanan ve Siirt Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret ettiler.

Vali Vekili Bünyamin Kuş, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay,Vali Yardımcısı Yunus Koç,Siirt Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay ve Sağlık Müdür Vekili Erol Emre Ömür yaralı askerleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Hain saldırı sonucu yaralanan askerlerin durumu hakkında Hastane Baştabibi Uzm. Dr. Muzaffer Asaln'dan bilgi alan Milletvekilimiz Aktay, gerekli işlemlerin hızlandırması yönünde talimat vererek, hükümet yetkilileri ile ilgili telefon görüşmeleri yaparak yaralı askerler hakkında bilgi verdi.

Terörle Mücadele konusunda kararlık mesajlarını yineleyen Vali Vekili Bünyamin Kuş, “Devletimiz bu terör belasını yenecek güçtedir. Bu aziz milletimizin huzur ve güveni için çalışmalarımız tüm gücüyle sürecek” şeklinde konuştu.

Vali Vekili Bünyamin Kuş, Hain saldırıda yaralanan askerlere “Allah sizleri ailelerinize ve bizlere bağışladı. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanız için dua ediyoruz. ”dedi.

Yaralı askerlerin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, patlamanın olduğu bölgede çok yönlü operasyonların başlatıldığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.