Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ,“TÜRK TELEKOM ÇOK AMAÇLI EĞİTİM MERKEZİ”Nİ ZİYARET ETTİ
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, engelli öğrencilerin eğitim ve öğretim gördüğü “Türk Telekom Çok Amaçlı Eğitim Merkezi”ni ziyaret etti.
Okul girişinde Engelli öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılasan Vali Mustafa Tutulmaz, beraberinde getirdiği çeşitli hediyeleri ve futbol toplarını öğrencilere dağıtarak, kendileri ile sohbet etti. Okul Müdürü Süleyman Yılmaz ve Öğretmenlerden Eğitim Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mustafa Tutulmaz, sınıfları gezerek, engelli öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Vali Mustafa Tutulmaz,"Toplumun en zayıf halkasını oluşturan engellilere sahip çıkmak, eğitim imkânlarından en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak bizlerin asli görevidir. Ayrıca sosyal devlet anlayışı da bunu gerektirir. Geleceğimizin bir parçası olan bu yavrularımızın en iyi şekilde eğitim almalarını sağlayarak, hep birlikte bu çocuklarımıza, daha çok sevgi göstererek, topluma kazandırmalıyız. Dedi.
Okuldaki sınıfları gezen Vali Tutulmaz’a, ihtiyaç sahibi bir öğrencinin işitme cihazına ihtiyacı olduğunun belirtilmesi üzerine, Vali Tutulmaz, bu öğrencimiz için bir işitme cihazının en kısa sürede alınacağını belitti.
Vali Tutulmaz, Okul içinde faaliyet gösteren atölyeleri de gezerek öğrencilerin, ürettiği bir birinden güzel eserleri inceledi. Öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Vali Tutulmaz’ın Okul ziyaretine, İl Milli Eğitim Müdür vekili Enis Önen eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.